Middelweg 31, 6584 AE, Molenhoek +31(0)85 487 34 29 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de nieuwsbrief hebben wij de noodzaak van sturen op maatschappelijke indicatoren opgenomen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een goed stafbureau in te richten en zijn we ingegaan op de ontwikkelingen van Strategos.

In deze nieuwsbrief hebben we gemeld dat de bibliotheken onder druk komen te staan door stijging financiele kosten voor gemeenten. Ook hebben we een antal nieuwe kennispartners voorgesteld.

In onze nieuwsbrief van maart 2019 behandelde wij de noodzaak voor het meten van maatschappelijke waarden, onze ondersteuning van uw audit, de applicatie IKSO voor professionalisering van een goede feedbackcultuur, de training netwerkbibliothecaris en de uitbreiding van ons team door toetreding van verschillende kennispartners. 

Onze eerste nieuwsbrief, geplaatst 25 februari 2019. Onderwerpen waren het meten van maatschappelijke waarden door bibliotheken en de ondersteuning bij realisatie van een professionele feedback-cultuur.