Middelweg 31, 6584 AE, Molenhoek +31(0)85 487 34 29 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondersteunend stafbureau van Strategos.
Bibliotheken kunnen niet zonder de expertise van een vakkundige stafafdeling, maar financiële keuzes maken het (bijna) onmogelijk om de expertise in eigen dienst aan te nemen / te houden. Vaak is inhuur dan de (dure) oplossing. Maar Strategos biedt een andere mogelijkheid. Nieuwsgierig? Download hier wat wij u kunnen bieden.

Grip op Publieke Waardecreatie. 
AVEUM - de alumnivereniging voor executive masters van de Universiteit Utrecht - organiseert voor haar leden de voorjaarsbijeenkomst: “Grip op Publieke Waardecreatie”. Omdat verschillende van onze adviseurs als alumni aan AVEUM verbonden zijn, zal Strategos een presentatie voor deze bijeenkomst verzorgen. De vraag welke mogelijkheden bibliotheken kunnen creëren om de eigen maatschappelijke waardepropositie te verstevigen zal hierbij centraal staan en verkend worden door professionals, docenten en promovendi. Ook hier(door) faciliteert Strategos een uitwisseling tussen praktijkervaringen en state-of-the-art kennis. 

Sioo en Strategos: Partners in het creëren van duurzaam verandervermogen. 
Sioo en Strategos hebben zich tot doel gesteld een curriculum te ontwikkelen waarbinnen actuele en urgente vraagstukken van onze sector en bibliotheken centraal komen te staan. Door deze vraagstukken te vervlechten met kennis uit de organisatie- en veranderkunde willen wij directie en management ondersteunen in het realiseren van duurzaamverandervermogen van mens en organisatie. 
Sioo, als de interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen, en Strategos, als de kennispartner voor bibliotheken, nemen hierdoor het initiatief om onze sector binnen de grenzen van de organisatie- en veranderkunde te halen. Wilt u meedenken over de inhoud en opzet van het curriculum, of wilt u uw veranderopgave met ons delen? Mail uw ideeën, ervaringen, visie en ervaringen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Strategos ondersteunt bibliotheken bij de voorbereiding op de audit. Ondersteuning doen wij op verschillende manieren, maar altijd conform uw wens. We leveren maatwerk, het werk wat het beste bij u past. Meer weten?   

Lees onze productsheet.